El passat dimarts, 19 d’octubre, l‘Eliana va ser protagonista d’una batuda antidroga. Un helicòpter i un gran dispositiu policial van arribar a aquest municipi de la comarca del Camp de Túria per a detindre a diverses persones i registrar diferents habitatges.

Aquesta operació la va iniciar la Guàrdia Civil i compta amb la col·laboració de efectius policials.

En un primer moment, es va detindre a 8 persones i es va registrar un bon nombre d’habitatges ubicats al carrer Major d’aquesta localitat.

La Guardia Civil també va registrar un llavador del carrer Camp de Túria.

Entre els detinguts es trobava una veïna de la Pobla de Vallbona i un veí resident de l’Eliana que és conegut per traficar amb droga i a qui ja s’estava investigant fa diversos mesos.  Així mateix, també es va procedir a fer registres en altres poblacions com Sant Antoni de Benaixeve o Pedralba.

Després de les detencions de les citades 8 persones, 3 d’elles van ingressar en la presó fa uns dies. Primer, aquestes 3 persones van passar a disposició judicial en el jutjat de Llíria. Les altres 5 persones han sigut posades en llibertat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia