Després del parèntesi a causa de la Covid-19, els veïns del carrer Goya tornen a la càrrega amb la seua ja tradicional FESTA D’HALLOWEEN. Amb més ganes que mai, si cap, els residents d’aquesta via conviden als veïns i veïnes de Bétera a celebrar amb ells una vesprada-nit de por. Enguany, el consistori de Bétera s’implica també en aquesta festa des de la seua àrea de Joventut i, entre altres associacions, l’Associació de Comerciants també participarà en ella gràcies a la col·laboració d’aquest.

I és que, la qual cosa va nàixer sent una festa promoguda per alguns veïns d’aquest barri, ha acabat sent una cita quasi ineludible per a tots els veïns i veïnes de Bétera.  Aquesta festa s’ha convertit en centre de reunió per a diferents ciutadans i col·lectius, generant cada any major expectació. Tant ha sigut així, que el consistori també secunda i promociona aquesta celebració.

D’aquesta manera, diumenge que ve 31 d’octubre, el carrer Goya de Bétera es tornarà a convertir en una via autènticament terrorífica. Halloween arribarà a aquesta part de la localitat, perquè totes les veïnes i veïns del municipi puguen viure la nit dels morts vivents. La via estarà tallada durant unes hores per a mantindre la seguretat en tot moment. Qui acudisca a aquesta festa, podrà gaudir de la decoració realitzada, un any més, pels veïns de Goya.

Encara que per la situació actual, cal mantindre les mesures sanitàries pertinents, habitualment, en aquesta zona de Bétera acudeixen un bon nombre de famílies, des de fa uns quants anys, tal com ja hem esmentat anteriorment. Tot va començar quan Juan Ramón Bolaños, veí del citat municipi, va decidir decorar la seua façana amb la temàtica pròpia d’Halloween i va resultar tot un èxit. A partir d’ací es va començar a fer més coses, any rere any. Així, moltes veïnes i veïns d’aquesta zona decoren el carrer i es disfressen, convidant a tot aquell que vulga que s’acoste per a espantar-ho i passar-ho bé amb ells.

A més, l’Associació de Comerciants de Bétera també instal·larà enguany un photocall en aquesta festa perquè els assistents es puguen fer una foto en ell per a participar en un concurs a través de les seues Xarxes Socials. Qui s’acoste, tindrà la possibilitat de guanyar una de les tres targetes valorades en 50 euros a consumir en el comerç local associat. Per a això, haurà de participar en el Concurs de l’ACB, el qual es realitzarà a través d’Instagram i Facebook.

REQUISITS PER A PARTICIPAR:
1. Pujar una foto disfressats en la seua Facebook, Intagram o Twitter davant el Photocall de l’Associació i fer una menció i etiquetar en el Facebook (ASO comerciants betera), Instagram (@comerciantsbetera) o Twitter (@COMERCIOSBETERA) de l’associació de comerciants de Bétera.

2. Les 3 fotos que aconseguisquen més m’agrada o m’encanta en cadascuna de les tres Xarxes Socials seran les guanyadores.

3. Les fotos hauran de publicar-se en el següent termini: des del 31 d’octubre quan comence la festa al carrer Goya a l’1 de novembre fins a les 23.59 hores.

4. Les fotos hauran de publicar-se en l’opció de privacitat pública, perquè l’associació puga veure aquesta foto i comptabilitzar-la també en les seues Xarxes.

5. El dimecres 3 de novembre es farà públic el veredicte i, posteriorment, es contactarà amb els guanyadors perquè recullen el seu premi.

6. Si algú té dubtes o no s’aclareix amb les mencions o etiquetes, podrà enviar un correu a la següent adreça de correu electrònic: comunicacioncomerciantsbetera@gmail.com.

Altres activitats per a celebrar Halloween:

Així mateix, en aquesta mateixa zona, el departament de Joventut municipal de Bétera també ens convida a una gran Festa Terrorífica i Yincana Zombi al Parc de Goya. La festa donarà inici a les 18.00 hores, amb passades cada 40 minuts. S’organitzarà per grups de 8 a 10 persones.

I és que a Bétera s’han organitzat diferents activitats per a passar un cap de setmana de mort.

Així, a més del ja mencionat, divendres que ve 29 d’octubre, hi haurà una sessió de cinema on es projectarà “La Llorona”. Aquesta sessió tindrà lloc a les 19.00 hores, a l’auditori de la Casa de la Cultura del municipi. L’entrada és lliure i gratuïta.

D’altra banda, el dissabte 30 d’octubre se celebrarà un Scape Room sota el nom de “Saw”, en l’antiga escoleta de Josefa Guardiola. Aquesta es durà a terme a partir de les 17.30 hores i hi haurà passades cada 35 minuts.

Aquesta activitat està dirigida a joves d’a partir de 12 anys i s’organitzarà per grups de 4 a 8 persones.

Qui desitge inscriure’s i obtindre més informació podrà fer-ho en juventud@betera.es o 647 380 310.

Cal recordar que és imprescindible mantindre la distància de seguretat i l’ús de mascareta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia