El pròxim divendres, 29 d’octubre, tindrà lloc al Saló de Plens del Castell de Bétera un acte relacionat amb la memòria democràtica.

Així, es realitzarà una conferència sobre el context social i identificació de les víctimes de la Fossa de Godella. En aquest sentit, es parlarà del cas de Manuel Ferrer i Campos de Bétera, així com d’altres persones assassinades i soterrades a aquesta fossa: Rafael Gironés i Pocobi (Burjassot), Plácido Albiach Gramontell (Moncada), Salvador Benedito Lleonart (València-Campanar), Ricardo Senís Mir (Godella) i Ambrosio Tárrega Causaras (Godella-Gestalgar).

L’acte estarà presentat pel President del Centre d’Estudis Local de Bétera, Jorge Alonso i Berzosa, i el regidor de Memòria Democràtica de Godella, Fernando Oliveros. El conferenciant serà Xavier Costa i Granell, Professor de Soicologia de la Universitat de València.

L’acte donarà el seu tret d’eixida a partir de les 19.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia