La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar el passat 23 d’octubre el tancament del projecte ‘Aventura2’. Es tracta d’activitats específiques de teràpia a través de l’aventura per a persones amb problemes de salut mental.

Aquestes accions s’han desenvolupat durant tot l’any 2021 pel Programa PRISMA de la Mancomunitat Camp de Túria, a través de la subvenció de Diputació de València i la col·laboració i conducció del projecte de l’associació Teràpia Aventura.

La jornada es va dur a terme al Parc Sant Vicent de Llíria on es van reunir els quatre programes posats en funcionament (Bétera, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i Vilamarxant) i al qual van estar convidades les famílies. En definitiva, una jornada de convivència on tant els usuaris com les famílies van poder realitzar diferents jocs i dinàmiques.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, va participar en la jornada de clausura i va fer lliurament dels diplomes a les persones usuàries que han participat en el projecte. A més, es va fer lliurament d’un obsequi per a cadascuna de les seus del PRISMA.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia