Fa uns dies, després de l’avís d’una veïna que va escoltar el que semblaven maulits procedents d’un contenidor de reciclatge al carrer Camallonga, la Policia Local de Sant Antoni de Benaixeve es va personar en el lloc i, després de comprovar que el so venia de l’interior del contenidor, van procedir al seu buidatge. Allí, van trobar en el seu fons tres gossets nounats amb un alt nivell de deshidratació.

 

Immediatament, la Policia els va portar a la protectora d’animals SVPAP, on els van acollir i se’ls està donant la cura necessària per a la seua recuperació.

 

Perros abandonados 1Des de l’Ajuntament, i especialment des de la regidoria de Benestar Animal, condemnen fermament estos fets i sol·liciten la col·laboració veïnal per a poder localitzar i demanar responsabilitats a les persones que han comés aquesta atrocitat.

 

Per aquest motiu, demanen que si s’ha vist una gossa embarassada de raça American Stanford, Pitbull o similar, els veïns es posen en contacte amb la Policia Local.

 

Així mateix, des de la Regidoria de Benestar Animal s’han realitzat i es continuen realitzant campanyes de conscienciació, esterilització i sensibilització per a poder erradicar l’abandó de mascotes.

 

Des del consistori de Sant Antoni de Benaixeve es recorda que tindre un animal és una responsabilitat, ja que són éssers vius que necessiten atenció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia