La companyia teatral de Bétera “Zorongo Teatre” continuarà aquesta setmana oferint diverses representacions teatrals. El passat 09 d’octubre van actuar en el Certamen Nacional de Teatro Amateur Villa de Catral 2021, representant  “Escríbeme a la tierra“. A aquest certamen van obtindre el primer premi a la millor direcció i el 4t premi general.

Divendres passat van emprendre un viatge cap a Valladolid per a homenatjar a Miguel Hernández i la seua dona Josefina Manresa a la localitat de Castronuño. La representació teatral va tindre lloc dissabte passat al centre cívic del citat municipi (imatges adjuntes a la fotogaleria).

Aquesta peça teatral del castellonenc Pascual Huedo Dordá ens acosta a les reflexions de Josefina Manresa, dona de Miguel Hernández. Josefina Manresa és interpretada per la també castellonenca (l’Alcora) Arianne Olucha Monfort i Miguel Hernández per Dídac Moreno, director també de l’agrupació. Aquests van ser guardonats com a millor actriu i millor actor, respectivament, a Torrelavega.

Escríbeme a la tierra” porta el nom d’un dels poemes d’amor del poeta alacantí, nascut a Oriola: “Aunque bajo la tierra mi amante cuerpo estéescríbeme a la tierra, que yo te escribiré“. D’aquesta manera, es reivindica la figura de la viuda jove, morta l’any 1987, qui va significar un baluard de sentiments i evocacions de l’anomenat ‘poeta cabrer‘.

L’agrupació també durà  “Escríbeme a la tierra” a la Casa de Cultura de Puçol, el pròxim divendres 29 d’octubre. La representació tindrà lloc a les 20.00 hores i serà una bona oportunitat per a les veïnes i veïns de Bétera que estiguen interessats en veure l’obra. Les entrades es poden reservar al següent telèfon: 626192204.

D’altra banda, Zorongo Teatre també representarà  “Pere i el Capità” el dissabte 30 d’octubre a la  Mostra de Benetusser 2021, a les 19. hores i el diumenge 31 d’octubre a, les 19.00 hores, a Cullera a Escena. Les entrades per a Benetusser es poden adquirir a: https://www.reservaentradas.com/cine/valencia/centreculturalbenetusserelmoli i les de Cullera a: http://www.agendacullera.com.

La resta de programació, es pot consultar a continuació:

– 30 d’octubre a les 20;00 “Mamaaaa” Casa de Cultura de Godelleta

– 12 de novembre a les 22:00  “Pere i el Capità” Concurs de Mislata

– 14 de novembre   a les 19:30 “Escríbeme a la tierra” Concurso Nnal de Utiel.

– 25 de novembre a les 20:00 “Pere i el Capità” Alcoi TEATRAM 2021

– 12 de novembre a les 22:00  “Pere i el Capità” Concurs de Mislata

– 14 de novembre   a les 19:30 “Escríbeme a la tierra” Concurso Nacional de Utiel.

– 25 de novembre a les 20:00 “Pere i el Capità” Alcoi TEATRAM 2021

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia