L’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) han organitzat la X Ruta de la Tapa de Bétera. Enguany tindrà lloc en el mes de novembre amb la finalitat de reactivar el sector hostaler, després de tot el que ha patit a causa de la pandèmia.

10 són els comerços d’hostaleria associats a l’ACB que estan implicats en aquesta edició, encara que la ruta tindrà lloc en 9 establiments. La celebració d’aquest esdeveniment es durà a terme cada dijous de novembre, és a dir, el 4, 11, 18 i 25 de novembre.

Els participants són els següents:

El Cantó de Co (C/ Calvari, 2).

Tokitok (C/ José Sáez, 20).

Andino’s (C/ Morvedre, 29).

Nou Tropical (Av. Escultor Ramon Inglés, 31. Alameda).

Cafetería Rte. Baltasar (Centre Comercial Mas Camarena)

Mas de Roda (Entrada Masía Roda, 3).

La Font (Plaça Luis Reig, 9).

Ágora 23 (Av. Escultor Ramón Inglés, 23. Alameda).

Ka’Xim Lounge servirà les tapes preparades a Pa Menjar (Centre Comercial Mas Camarena).

Els assistents a la Ruta de la tapa, tindran l’oportunitat de degustar tres tapes cada setmana de la ruta en els diferents establiments participants (1 tapa fixa cada setmana, la qual s’emportarà a concurs, i 2 tapes diferents cada setmana). A més, podran participar en el sorteig d’un sopar/menjat per a dues persones en el local de la tapa guanyadora, a càrrec de l’ACB.

En aquest sentit, els clients que participen en la promoció  i obtinguen 4 segells diferents dels establiments participants podran optar a un dels 3 premis consistents en 3 sopars en el local premiat amb el 1°, 2° i 3er premi de la X Ruta de la Tapa.

.
Els hostalers premiats amb el 1r, 2n i 3er premi per les votacions populars, obtindran una menció honorífica i trofeu commemoratiu.

D’altra banda hi haurà un premi especial ACB per a la millor tapa, atorgat per un jurat professional. El jurat professional estarà format per 3 membres i valoraran la tapa fixa seleccionada per cada local participant. El jurat del premi ACB valorarà la tapa fixa seleccionada per cada hostaler associat per a concursar havent d’abonar solament la consumició. El premi especial per a la millor tapa ACB consistirà en un premi de 200 € en vals de compra a consumir en el comerç local associat i un publirreportatge en betera.com i camp-de-turia.es.

El preu estipulat per a la X Ruta de la Tapa serà de 3,5 €, que inclou tapa + consumició, i de 2 € per a la tapa addicional, consistint la consumició, com a màxim, en 1/3 cervesa o doble, refresc 33cl, aigua 33cl o copa de vi. És a dir, la consumició no podrà excedir de 1,5 €. Si s’excedeix, la diferència haurà de ser abonada pel client.

Els participants (comerços i/o clients) hauran d’acceptar les presents bases íntegrament en el moment de participar en la promoció i acceptar rebre la informació sobre la gestió i desenvolupament d’aquesta promoció que l’ACB estime oportú, per la qual cosa qualsevol manifestació en el sentit de no acceptar-les, implicarà l’exclusió del participant i a conseqüència d’això. L’ACB quedarà alliberada del compliment de l’obligació amb aquest participant contreta en relació amb la promoció.

A continuació, es pot accedir a les bases completes: Bases ACB 10ª RUTA DE LA TAPA.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia