La Mancomunitat Camp de Túria va acollir aquest divendres la jornada de bones pràctiques en els Plans de Dinamització i Governança Turística. L’esdeveniment va comptar amb la inauguració del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

“Si ajuntem energies, força, estratègia, mirada i dissenyem un horitzó i una ruta conjunta podrem tenir oportunitats turístiques. Un poble per lliure no ho té tot, la suma de tots ens permet tenir una massa crítica amb capacitat de competir”, va indicar Colomer.

Després de les paraules del secretari autonòmic de Turisme va ser el torn d’Alberto Galloso, director de Solucions Turístiques qui va parlar sobre el pla estratègic com a base per a la gestió de la destinació turística. En definitiva, tot un matí dedicat al turisme i a com convertir-lo en un eix vertebrador i dinamitzador de tota una comarca.

La cita va continuar amb una taula redona en la qual es va presentar el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat Camp de Túria; i en la qual també va participar la tècnica de l’ens supramunicipal de l’àrea de Turisme; el secretari-interventor de la Mancomunitat Alt Palància; Joana Rubio, com responsable de Temps d’Interior; i la subdirectora General de Turisme de la Generalitat Valenciana, Rosa María Ivars; i per part de València Turisme-Diputació de València, Xavi Pascual.

Després dels precs i preguntes del públic assistent que va omplir el saló de plens de la Mancomunitat Camp de Túria, la presidenta de l’ens supramunicipal va voler agrair l’assistència del públic així com l’esforç tant a nivell polític com tècnic i empresarial per a implantar el Pla de Dinamització Camp de Túria.

“Un pla que serà un dels motors econòmics més de la comarca, que sens dubte, millorarà la qualitat de vida de residents i turistes i suposarà un referent de qualitat turística, sostenibilitat, hospitalitat i autenticitat. En definitiva, un territori on gaudir de l’oci, la nostra cultura i la nostra gent”, va explicar Celda.

Jornades com les de hui “posen de manifest que el treball conjunt és necessari i que ha de prolongar-se al llarg dels pròxims anys. Hem de ser capaços d’entendre que junts som més forts. Units per fer aquesta comarca millor, una comarca amb molt de futur”, va concloure la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia