Després del parèntesi a causa de la Covid-19, els veïns del carrer Goya tornen a la càrrega amb la seua ja tradicional FESTA D’HALLOWEEN. Amb més ganes que mai, si cap, els residents d’aquesta via conviden als veïns i veïnes de Bétera a celebrar amb ells una vesprada-nit de por. Enguany, el consistori de Bétera s’implica també en aquesta festa des de la seua àrea de Joventut i, entre altres associacions, l’Associació de Comerciants també participarà en ella gràcies a la col·laboració d’aquest.

I és que, la qual cosa va nàixer sent una festa promoguda per alguns veïns d’aquest barri, ha acabat sent una cita quasi ineludible per a tots els veïns i veïnes de Bétera.  Aquesta festa s’ha convertit en centre de reunió per a diferents ciutadans i col·lectius, generant cada any major expectació. Tant ha sigut així, que el consistori també secunda i promociona aquesta celebració.

D’aquesta manera, aquest diumenge 31 d’octubre, el carrer Goya de Bétera es tornarà a convertir en una via autènticament terrorífica. Halloween arribarà a aquesta part de la localitat, perquè totes les veïnes i veïns del municipi puguen viure la nit dels morts vivents. La via estarà tallada durant unes hores per a mantindre la seguretat en tot moment. Qui acudisca a aquesta festa, podrà gaudir de la decoració realitzada, un any més, pels veïns de Goya.

Encara que per la situació actual, cal mantindre les mesures sanitàries pertinents, habitualment, en aquesta zona de Bétera acudeixen un bon nombre de famílies, des de fa uns quants anys, tal com ja hem esmentat anteriorment. Tot va començar quan Juan Ramón Bolaños, veí del citat municipi, va decidir decorar la seua façana amb la temàtica pròpia d’Halloween i va resultar tot un èxit. A partir d’ací es va començar a fer més coses, any rere any. Així, moltes veïnes i veïns d’aquesta zona decoren el carrer i es disfressen, convidant a tot aquell que vulga que s’acoste per a espantar-ho i passar-ho bé amb ells.

A més, l’Associació de Comerciants de Bétera també instal·larà enguany un photocall en aquesta festa perquè els assistents es puguen fer una foto en ell per a participar en un concurs a través de les seues Xarxes Socials. Tots els detalls els podeu consultar ací: clic ací.

Així mateix, en aquesta mateixa zona, el departament de Joventut municipal de Bétera també ens convida a una gran Festa Terrorífica i Yincana Zombi al Parc de Goya. La festa donarà inici a les 18.00 hores, amb passades cada 40 minuts. S’organitzarà per grups de 8 a 10 persones.

Cal recordar que és imprescindible mantindre la distància de seguretat i l’ús de mascareta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia