Com ja hem comentat en altres publicacions, l’Associació de Comerciants de Bétera també vol celebrar Halloween d’una manera especial amb les veïnes i veïns del municipi. Per aquest motiu, instal·larà enguany un photocall a la festa organitzada al carrer Goya perquè els assistents es puguen fer una foto en ell. Amb aquesta foto, podran participar en un concurs a través de les Xarxes Socials de l’associació.

Qui s’acoste, tindrà la possibilitat de guanyar una de les tres targetes valorades en 50 euros a consumir en el comerç local associat. Per a això, haurà de participar en el Concurs de l’ACB, el qual es realitzarà a través d’Instagram, Facebook i Twitter.

REQUISITS PER A PARTICIPAR:
1. Pujar una foto disfressats en la seua Facebook, Instagram o Twitter davant el Photocall de l’Associació i fer una menció i etiquetar en el Facebook (ASO comerciants betera), Instagram (@comerciantsbetera) o Twitter (@COMERCIOSBETERA) de l’associació de comerciants de Bétera.

2. Les 3 fotos que aconseguisquen més m’agrada o m’encanta en cadascuna de les tres Xarxes Socials seran les guanyadores.

3. Les fotos hauran de publicar-se en el següent termini: des del 31 d’octubre quan comence la festa al carrer Goya a l’1 de novembre fins a les 23.59 hores.

4. Les fotos hauran de publicar-se en l’opció de privacitat pública, perquè l’associació puga veure aquesta foto i comptabilitzar-la també en les seues Xarxes.

5. El dimecres 3 de novembre es farà públic el veredicte i, posteriorment, es contactarà amb els guanyadors perquè recullen el seu premi.

6. Si algú té dubtes o no s’aclareix amb les mencions o etiquetes, podrà enviar un correu a la següent adreça de correu electrònic: comunicacioncomerciantsbetera@gmail.com.

No t’ho penses més i participa aquesta vesprada-nit al concurs de l’Associació de Comerciants de Bétera.

Cal recordar que és imprescindible mantindre la distància de seguretat i l’ús de mascareta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia