Els veïns del carrer Goya van celebrar ahir la seua gran FESTA D’HALLOWEEN. Després del parèntesi a causa de la Covid-19, aquesta zona de Bétera va tornar a vibrar al costat de desenes i desenes de veïnes i veïns del municipi. La decoració del carrer es supera cada any i cada vegada és més la gent que s’acosta a aquesta part del poble per a gaudir tots junts d’aquesta celebració.

Enguany, el consistori de Bétera s’ha implicat també en aquesta festa des de la seua àrea de Joventut i, entre altres associacions, l’Associació de Comerciants també ha participat.

Aquesta festa, com ja hem comentat en diverses ocasions, va nàixer sent una festa promoguda per alguns veïns d’aquest barri i ha acabat sent una cita quasi ineludible per a tota la població. El veí Juan Ramón Bolaños i la seua dona Tere, van decidir decorar la seua façana amb la temàtica pròpia de Halloween i va resultar tot un èxit. A partir d’ací es va començar a fer més coses, any rere any. Així, moltes veïnes i veïns d’aquesta zona decoren el carrer i es disfressen.

Ahir diumenge, 31 d’octubre, Goya es va convertir en una via autènticament terrorífica, on grans i menuts van passejar, ballar i es van fer fotos al costat de les figures terrorífiques allí instal·lades. La via va estar tallada durant unes quantes hores per a mantindre la seguretat en tot moment. Els assistents, sense deixar de costat la diversió, van respectar les mesures sanitàries actuals i no van perdre de vista la seua mascareta.

En aquesta zona, com en altres parts del poble, tampoc van faltar aquelles colles de xiquetes i xiquets que van visitar les cases i, porta a porta, deien això de: “Truco o trato“.

L’Associació de Comerciants de Bétera també va instal·lar enguany un photocall en aquesta festa perquè els assistents es pogueren fer una foto en ell per a participar en un concurs a través de les seues Xarxes Socials. Tots els detalls els podeu consultar ací: clic ací.

Així mateix, en aquesta mateixa zona, el departament de Joventut municipal de Bétera també va organitzar una gran Festa Terrorífica i Yincana Zombi al Parc de Goya.

A continuació, adjuntem una fotogaleria d’imatges d’aquesta celebració (cal fer clic en cada imatge per a ampliar-la). En una altra publicació, oferirem un vídeo d’aquesta festa:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia