El passat cap de setmana, la Falla La Barraca de Bétera va celebrar unes Falles adaptades amb la celebració de la plantà i cremà dels monuments de la seua comissió. Aquest esdeveniment es va fer, comptant amb la presència dels màxims representants actuals de la citada comissió, és a dir: Daniela Redondo i Izquierdo (Fallera Major Infantil de La Barraca), Pablo Siñuela i Lara (President Infantil de La Barraca) i Sandra Buendía i Lleó (Fallera Major de La Barraca), acompanyats del president Francisco Miguel Sandiego i Campos.

Així, a les 19.15 hores del passat dissabte es va cremar el monument infantil i a les 20.15 hores el monument gran.

A continuació, oferim unes imatges d’aquest cap de setmana, publicades a les Xarxes Socials de la Falla La Barraca:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia