El pròxim dijous, 4 de novembre, l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) acollirà la inauguració oficial de l’exposició col·lectiva RE-PASSA . L’acte inaugural està previst que done el seu tret d’eixida a les 19.00 hores.

Des de l’àrea municipal de cultura i al costat de la Universitat Politècnica de València es vol donar suport a aquesta mostra on alumnes i exalumnes proposen baix la seua subjectivitat una iniciativa artística multidisciplinària i performàtica on es posa en valor el passat del col·lectiu LAPASSA des dels seus inicis, allà pel 2015 i, a la vegada, expressar les inquietuds artístiques de cadascú dels participants.

La poma, la màscara i el públic són els tres elements característics d’aquest col·lectiu que, com no podia ser d’una altra manera, estaran molt presents en la mostra.

En la actualitat, ha ampliat el camp de acció i ha traspassat les disciplines per penetrar col·lectivament en les sales d’art sense abandonar el esperit creatiu. La característica principal segueix sent el col·lectiu.

L’exposició estarà oberta fins al pròxim diumenge 21 de novembre, amb cita prèvia en el telèfon 633680602.

LAPASSA és un col·lectiu que reuneix diversos artistes compromesos amb l’art, la vida i el treball amb una praxi conceptual oberta on la reflexió i posada en comú d’idees són els punts de partida per a cada nou projecte. La multidisciplinarietat és una característica clau de cada projecte on observen el que ocorre al nostre al voltant i abstraient-se de les connotacions socials que ens impregnen poder avançar en els intersticis de l’art amb la intenció de mostrar
altres mirades a tot allò que ens envolta.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia