El diumenge 21 de novembre es representarà a Bétera “Wake Up Woman“, de Jorge Acebo, el elenc del qual està integrat per Cecilia Sarli i Chema Coloma Miró.

Wake Up Woman” va tindre la seua estrena a l’Argentina en 2014 i després a Mèxic, en 2016. També es va presentar als Estats Units. Ara, arribarà a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera i es representarà a les 12.00 hores.

La versió mexicana va estar interpretada per Fernanda Castillo i Eric Hayser. Cal destacar, que la versió argentina va ser declarada d’Interés social i cultural per la Legislatura portenya de la Ciutat de Buenos Aires, per la Confederació parlamentària de les Amèriques i per la Xarxa de Dones parlamentàries de les Amèriques. A més, compta amb el suport de la Comissió Nacional Coordinadora d’Accions per a l’Elaboració de Sancions de la Violència de Gènere, dependent del Ministeri de Justícia i Drets Humans (Presidència de la  Nació), i el suport de la Direcció General de coordinació de polítiques de gènere, Dones sense por i Juntes per l’esquerra.

En la versió espanyola, l’obra compta amb l’auspici de l’Ambaixada de la República Argentina a Espanya i amb el suport de la Fundació SGAE.

Sinopsis:

Natalia i Federico es coneixen. S’enamoren. Es casen. Conviuen i comencen a vivenciar algunes dificultats. Potser, una història d’amor amb dificultats, pot recompondre’s. Tal vegada un podria pensar que algunes fissures poden no deixar petjades en el seu pas. Com fer per a intentar deixar enrrere o superar tantes contrarietats que queden gravades en l’ànima, en els records, en el cos? Quan s’acaben les certeses, comença la vertadera història.

“Sembla tan simple. Això em passa a vegades, hi ha coses molt simples que es tornen complexes i és ací on costa entendre”.

Sobre Jorge Acebo

Profesor Universitari en Arts del Teatre, egressat de l’I.O.N.A (Institut Universitari Nacional d’Art) i Director de Teatre, diplomat de C.O.S.A.T.I.C
(Col·legi Superior d’Arts del Teatre i la Comunicació). En E.M.A.D (Escola Metropolitana d’Art Dramàtic) va realitzar una especialització docent de dos
anys. La seua formació actoral la va realitzar a l’Escola de Teatre de Buenos Aires, amb la direcció de Raúl Serrano, a més d’estudiar amb Alejandra Boero i Luciano Suardi, entre altres.

Com a pedagog, actualment dicta classes en instituts terciaris de formació docent, centres culturals i en instituts d’educació secundària.
Les seues obres, com a director i dramaturg, es van presentar a l’Argentina i també a Espanya, Itàlia, Mèxic, l’Uruguai, Bolívia i els Estats Units. Entre les seues obres més recents destaquen: Lo mejor de mí está por llegar (actualment en cartell a Buenos Aires), Wake Up Woman, Cuando el tiempo está después, La felicidad según Mabel Riviere y Solas no más.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia