El departament municipal de Dona i Igualtat de Bétera ha posat en marxa, un any més, els seus Concursos de Microrelats que tenen com a temàtica comuna la lluita contra la violència de gènere.

D’una banda, s’ha convocat la cinquena edició del Concurs de Microrelats per a veïns i veïnes majors de 18 anys i, d’altra i en col·laboració amb l’àrea de Joventut, la segona edició del Concurs dirigit a joves d’entre 14 i 17 anys. Una nova edició, que va tindre un gran èxit de participació l’any passat, ja que igual que aquest 2021 s’ha fet extensiva a tots els alumnes dels centres educatius de Bétera.

L’objectiu de l’àrea de Dona i Igualtat a través d’aquests microrelats és sensibilitzar a la ciutadania contra la violència de gènere, així com fomentar la igualtat entre dones i homes. Per a així enfortir els valors de respecte i igualtat i que entre totes i tots puguem previndre, rebutjar i sensibilitzar aquesta problemàtica social contra la qual combatem diàriament.

Tots aquells i aquelles que vulguen participar en aquests concursos tenen de termini fins dijous que ve 11 de novembre per a presentar les seues obres. L’Ajuntament ja ha publicat les bases i la sol·licitud que s’ha d’emplenar per a participar en la pàgina web https://www.betera.es/va/node/4811.

No obstant això, des de les àrees corresponents faciliten dos correus de contacte a fi de resoldre qualsevol dubte entre la ciutadania i el telèfon 961698714. psicologa@betera.es per a atendre les sol·licituds d’informació del curs per a majors de 18 anys. I juventud@betera.es per a les peticions de la població juvenil.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia