Un veí de Bétera ens ha enviat aquestes fotografies de “un incident que es repeteix cada dimarts al matí”, segons ens compta.

“Els autobusos del CEIP Lloma del Mas tenen la seua parada al final de l’Albereda però els dimarts, amb motiu del mercat ambulant setmanal, es trasllada al carrer Mariana de Sant Simeón, darrere del Centre de Salut, on tenen dues places reservades pintades en el sòl. Fins fa dos anys, un senyal indicava la prohibició d’aparcar eixe dia i en eixe horari, però la placa va desaparéixer. Així, tots els dimarts apareixen cotxes aparcats que impedeixen als autobusos estacionar, havent de quedar-se enmig del carrer, tapant el trànsit durant 20 minutos, i obligant xiquetes i xiquets a pujar a l’autobús DES DE LA CALÇADA, amb tots els riscos que això suposa. Ni tan sols hi ha disposat un agent de l’ordre que regule el trànsit i, si apareix, és després de la crida de les famílies”, explica el veí.

“Diverses d’aquestes famílies han interposat queixes en el passat i fins i tot des de l’AMPA del col·legi s’ha sol·licitat a l’Ajuntament que pose remei aquest problema, sense haver aconseguit cap solució”, prossegueix.

“Esperem que aquesta denúncia pública servisca per a conscienciar al regidor d’Ordenació del Trànsit i pose fi al problema”, conclou.

Información y declaraciones escritas y enviadas por un vecino
*Betera.com ha transcrito tal cual, las palabras de este vecino. En este sentido, el equipo no se hace responsable de las palabras vertidas en la nota, ya que forman parte de la opinión individual de este ciudadano. A su vez, el medio también está a disposición de las personas que aparecen reflejadas en este artículo, por si quieren hacer alguna aclaración.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia