En el punt 2 del ple Ordinari de Bétera, el regidor de Compromís, Joano Baudés, va formular diverses preguntes en relació a diferents registres d’entrada en relació a neteja de camins rurals.

Segons va explicar Baudés, hi ha tres registres de neteja de voreres de carreteres rurals, entre ells un del Ministeri de Defensa. “Demana la neteja del camí que va a la base i al poblat militar”, va indicar.

D’altra banda, “hi ha un registre que parla del camí la Providència i quan baixem de Grúas Madis, en la cantonada. És un registre d’octubre que parla d’un punt perillós i sí que m’agradaria que prengueren nota perquè, efectivament, hi ha un muntó de brosses molt alt i per ahí hi ha una circulació de cotxes important. Per tant, seria convenient que eixe punt el netejaren com més aviat millor”, va comentar el regidor de Compromís.

A més, “hi ha un altre registre per carta, signat per tres veïns, els quals diuen que són usuaris del camí Montcada, camí que es va sol·licitar fa dos plens que si es podia netejar i continua encara sense estar net”, va mencionar.

“Són tres registres que denoten un poc el que hem comentat en diverses ocasions. Pensem que hauria d’haver-hi una actuació clara de neteja de voreres en carreteres. L’altre dia ens assabentarem d’un accident important que hi va haver en el camí de la Providència. Una persona que anava en bicicleta va ser atropellada i, segons indiquen, aquell que va atropellar-la va dir que no l’havia vist pel tema de les brosses. Per tant, sí que m’agradaria que es prenguera seriosament el tema de neteja dels camins rurals”, va concloure.

“Jo, vaig a demanar-li que em passe eixe registre de tot, per veure. Doncs, igual ja hi ha voreres que ja estan netes. Comprovar-ho i, per descomptat, si hi ha voreres que no estan netes, netejar-les perquè la seguretat de les veïnes i veïns està per davant de tot”, va explicar l’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

“També avançar-li que, per fi, ja tenim el tractor a Bétera, amb el qual anem a millorar també que la neteja de camins al nostre municipi i terme siga de major qualitat”, va prosseguir Verdevío.

Per la seua banda, la regidora de Neteja Viària, Gloria Campomanes, va explicar que ella va atendre personalment a la dona que va realitzar el registre d’entrada del camí la Providència. “Em vaig comprometre amb ella que, almenys, l’encreuament s’anava a netejar aquesta setmana. Entenem que aquest punt és perillós i no es veu bé”, va indicar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia