Del 7 al 9 de novembre, tindrà lloc a la Fira de Mostres de València el esdeveniment Mediterrània Gastrònoma. El consistori de Bétera, de la mà de la Cooperativa Agrícola del municipi, participarà com a expositor. En el següent enllaç, es pot consultar tot el llistat d’expositors d’aquesta edició: clic ací.

L’horari d’aquesta fira gastronòmica serà de 10.00 a 20.00 hores, el 7 i 8 de novembre i de 10.00 a 17.00 hores el 9 de novembre.

Mediterrània Gastrònoma té com a finalitat, promocionar la gastronomia i els productes agroalimentaris mediterranis, tant a nivell nacional com internacional.

A través dels seus diferents fòrums, debats i tallers, oferirà el coneixement per a aprendre, afegir valor al producte i productor, i gaudir de la cuina de la mà dels grans cuiners, que ja veuen aquesta cita, com l’oportunitat de continuar creixent.

A més de la seua zona d’exposició, Mediterrània Gastrònoma reuneix en un mateix fòrum diversos espais on aprendre del sector de primera mà amb la presència de grans cuiners i experts que ens faran pensar i ens delectaran amb les seues demostracions, xarrades, showcooking, tastos, presentacions, degustacions, tallers i molt més.

Aquest esdeveniment compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana, de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, de les diputacions d’Alacant, Castelló i València i està organitzat per Fira València, amb el suport de les principals associacions sectorials i l’ajuda dels xefs de la Comunitat Valenciana.

En aquesta fira, tenen cabuda tots aquells professionals de l’hostaleria i la restauració, així com forners, pastissers, cuiners, sumillers, caps de sala, cambrers, cellerers, estudiants del sector, professionals de comerç especialitzat. També fabricadors, empreses de servei d’àpats, de productes i serveis auxiliars, cellers, agents comercials…

També està dirigida a escoles d’hostaleria, centres de formació professional, escoles de gestió hotelera, escoles de turisme…

I com no, també va enfocada a tots aquells amants de la gastronomia que volen aprendre i conéixer en directe dels grans professionals sense pertànyer professionalment a aquest sector.

Es pot consultar més detalls al següent enllaç: clic ací.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia