En el Ple Ordinari de novembre de Bétera, celebrat el passat dimarts, el regidor de Compromís, Joano Baudés, també va preguntar en el punt 2 sobre diversos registres d’entrada referents a la neteja i millora de Parcs i Jardins.

“Són diversos veïns del poble que demanen una neteja en els seus parcs davant de sa casa. He vist un poc que el tribunal especial de contractació ha estimat parcialment els recursos de Driade i, per tant, entenem que els plecs administratius hauran de tornar a passar pel ple. Demanar que, si açò va a tardar, després intervindrem demanant que ens agradaria que s’incloguera en ells la millora en l’actuació que s’està duent a terme en parcs i jardins”, va indicar.

“Hem comentat en diferents ocasions, el problema que s’està generant en els parcs. Hi ha una deixadesa total per part de l’empresa. Si açò va a continuar encara uns mesos més, jo crec que hem d’estar molt pendents”, va afegir.

“El tema dels parcs. Jo no sé si s’està fent un campionat a veure qui els embruta més, sobretot els caps de setmana. És vergonyós. Al final, he hagut d’arribar al compromís amb Driade que tots els dilluns es dedique gent a passar per tots els parcs i els netege. Sense anar més lluny, aquest matí, han hagut d’anar a primera hora al parc del Dia i del carrer Goya perquè a les 09.00 hores ja estaven arribant telefonades amb queixes de l’estat d’eixos parcs”, va explicar el regidor de Parcs i Jardins, Carlos Abad.

“Mentre la gent no faça cas al refrany ‘No és més net el que més neteja sinó el que menys embruta’ i no ho posen en pràctica, haurem d’emprar mitjans extraordinaris per a netejar els parcs. No ens queda una altra solució”, va concloure Abad.

A continuació, oferim un vídeo amb les diferents intervencions dels regidors sobre aquest assumpte:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia