Ahir va tindre lloc la primera jornada de la X Ruta de la Tapa de Bétera. L’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) ha sigut l’encarregada d’organitzar aquesta nova edició en el mes de novembre, amb la finalitat de reactivar el sector hostaler, després de tot el que ha patit a causa de la pandèmia.

10 són els comerços d’hostaleria associats a l’ACB que estan implicats en aquesta edició, encara que la ruta tindrà lloc en 9 establiments. La celebració d’aquest esdeveniment arrancava aquest dijous, 4 de novembre, i es es durà a terme cada dijous d’aquest mes, és a dir, els pròxims 11, 18 i 25 de novembre. L’horari de la citada ruta és en l’horari habitual, a partir de les 19.00/19.30 hores fins a esgotar existències.

Ahir dijous, un dels participants (Ka’Xim Lounge Vs Pa Menjar), no va poder iniciar la ruta com la resta dels participants per causes de força major més que justificades. No obstant això, només puga incorporar-se a la ruta, oferirà també les millors tapes a les veïnes i veïns de Bétera.

En aquesta edició participen, a més dels ja mencionats, els següents:

– El Cantó de Co (C/ Calvari, 2).

– Tokitok (C/ José Sáez, 20).

– Andino’s (C/ Morvedre, 29).

– Nou Tropical (Av. Escultor Ramon Inglés, 31. Alameda).

– Cafetería Rte. Baltasar (Centre Comercial Mas Camarena)

– Mas de Roda (Entrada Masía Roda, 3).

– La Font (Plaça Luis Reig, 9).

– Ágora 23 (Av. Escultor Ramón Inglés, 23. Alameda).

Les bases completes i el procediment per als assistents a la Ruta de la tapa es pot consultar en el següent enllaç: Bases ACB 10ª RUTA DE LA TAPA.

A continuació, oferim diverses fotogaleries amb imatges d’algunes tapes que van preparar alguns dels participants (clic en cada foto per poder ampliar-la):

La Font Bétera
Ágora 23
Andino’s
Cafeteria Rte. Baltasar
Tokitok
Mas de Roda
Nou Tropical

Imprimir article
Comenta aquesta notícia