Aquest diumenge, 7 de novembre, els veïns i veïnes de Bétera podran gaudir de la projecció de la pel·lícula “La boda de Rosa” de Iciar Bollaín.

Serà a les 19.00 hores a l’auditori de la Casa de Cultura del municipi. L’entrada és gratuïta.

Sinopsi:

A punt de complir 45, Rosa s’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix marxar-se, deixar-ho tot i polsar el botó nuclear. Vol prendre les regnes de la seua vida i complir el somni de tindre un negoci propi. Però prompte descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seua filla tenen altres plans, i de canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar.

Bollaín signa el guió al costat de Alicia Luna, i com en les seues primeres pel·lícules aborda una història de personatges que ens parla de coses que d’una forma o una altra ens afecten a tots, però sempre amb humor i emoció. Coincideix de nou amb Candela Peña després de ¿Hola, estás sola? i Te doy mis ojos.

Per a la directora “conciliar el que Rosa vol amb el que volen els altres es converteix en una tasca titànica, fins i tot encara que es tracte d’organitzar les seues pròpies noces. Hi ha moltes Roses entre nosaltres i tots som un poc Rosa… Aprendre a saber el que un vol i no renunciar a això és una assignatura difícil d’aprovar i de vegades no s’aconsegueix en tota la vida. Però Rosa està disposada a aconseguir-ho”.

La boda de Rosa” és una producció de Tandem Films, Turanga Films, Setembro Cine, La boda de Rosa la película AIE i Halley Productions(França). Compta amb la participació de RTVE, Movistar+ i À Punt Mèdia, amb el finançament de el Govern d’Espanya i amb l’ajuda del Institut Valencià de Cultura (IVC) i del Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Serà distribuïda per FILMAX i les vendes internacionals seran a càrrec de The Match Factory.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia