El regidor de Compromís, Joano Baudés, va també parlar en el punt 2 del Ple Ordinari del mes de novembre sobre el parc de cal·listènia que es va llevar del carrer Castelló i traslladar a un altre espai perquè els veïns i veïnes d’aquesta zona van fer una petició a l’Ajuntament pels sorolls ocasionats. Cal recordar que aquest assumpte ja es va tractar en un ple fa uns mesos, quan el regidor del PSPV-PSOE, José Miguel Granell, va preguntar pel motiu del seu trasllat: clic ací.

“Usuaris del parc de cal·listènia demanen una reunió amb l’Ajuntament. Era preguntar-los si han tingut ja aquesta reunió. Doncs, el que diuen aquests usuaris és que els horaris en els quals ells realitzen aquest esport no són horaris on als veïns de la zona indique que se senten molestos quant a sorolls, sinó que és en horaris posteriors on sembla que hi ha molèsties en el parc del carrer Castelló. Demanen que es retorne el parc  de cal·listènia on estava”, va explicar Baudés.

“Estem tenint molts problemes en els parcs municipals i hi ha parcs on considerem que és fàcil tancar i ficar uns horaris com és el del carrer Castelló. Aquest plec que s’ha quedat damunt la taula i que s’ha de tornar a portar per part de contractació, estaria bé que contemplaren la possibilitat de tancament d’alguns parcs”, va prosseguir.

Per la seua banda, el regidor de Parcs i Jardins, Carlos Abad, va indicar que “efectivament, aquest parc es va traslladar a petició d’un nombrós grup de veïns els quals es van entrevistar amb l’alcaldessa”.

“És gent, fonamentalment, d’edat avançada i a les nits es muntaven allí unes festes que la gent no podia dormir. Per tant, van vindre ací a queixar-se i vam decidir traslladar el parc. Tractarem de fer un altre parc de cal·listènia en una zona propera al carrer Castelló, però intentarem col·locar-lo on no moleste almenys de moment. Així, donarem també solució a les peticions d’aquells que volen que torne el parc allí. L’ubicarem el més prop possible i intentarem que les dues parts estiguen el més content possible”, va concloure Abad.

A continuació, oferim un vídeo amb les diferents intervencions en aquest assumpte:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia