En el Ple ordinari del mes de novembre, Joano Baudés, va comentar que hi havia un registre d’entrada on un usuari de les pistes de pàdel explicava que s’han suspés uns cursets perquè hi havia uns usuaris anteriors que tenien uns horaris i per banda de l’Ajuntament es vol respectar els horaris que hi havia abans de la pandèmia.

“Jo crec que, denota d’una part la insuficiència d’instal·lacions esportives que tenim a Bétera, sobretot en pistes de pàdel. Només tenim una pista pública per a 24.500 habitants. Però tampoc entenem el criteri per part de l’Ajuntament de què, si ja hi ha muntat uns cursets, se li torne a donar una prioritat a aquella gent que abans de la pandèmia estiguera utilitzant eixos horaris”, va comentar Baudés.

“Entenc que aquests usuaris, podrien acoblar-se perfectament a uns horaris posteriors als cursos que ofereix l’Ajuntament de Bétera, que siga a través d’una empresa privada”, va afegir el regidor.

“La pista de pàdel té una contestació molt senzilla: una manca d’infraestructures esportives i una demanda que no podem donar amb les infraestructures esportives que tenim al nucli urbà. El que estem intentant és veure on ubiquem més pistes de pàdel, perquè una pista de pàdel per a tot el terme de Bétera és insuficient”, va respondre l’alcaldessa de Bétera i responsable de l’àrea, Elia Verdevío.

“La persona que ha fet aquesta reclamació, l’hem atesa. Però clar, és una classe privada i la demanda és que coincidia en un horari d’uns veïns que van a gaudir de l’esport de pàdel habitualment. És el mateix que la piscina. En la piscina hem de pensar en els carrers lliures perquè, veïns i veïnes de Bétera han de gaudir d’aquestes instal·lacions esportives com qualsevol esportista”, va prosseguir.

“Per tant, en la pista de pàdel tenim un problema. Però tenim un problema per la falta d’infraestructures que tenim al nostre poble. Per la falta d’inversions, les quals no s’han fet al nostre poble i aquest equip de govern va a treballar per instal·lar més pistes de pàdel i millorar les infraestructures esportives”, va concloure.

A continuació, adjuntem un vídeo amb les diverses intervencions:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia