El veí de Bétera Marcos Ferré, ensinistrador del centre caní Deport-can, ha aconseguit alçar-se amb el tercer lloc en el Campionat Mundial d’Ensinistrament.

Marcos Ferré amb el seu gos Leo de Jardines Del Real, ja va aconseguir enguany guanyar el campionat d’Espanya i, amb aquest triomf sense precedents, es converteix  en l’ensinistrador més jove a aconseguir aquest resultat en un mundial.

La vila ducal de Lerma ha sigut l’epicentre mundial del gos de pastor alemany, amb motiu de la celebració del trenta-dosé Campionat del Món WUSV-IGP i del desé Campionat del Món WUSV-Universal, dues competicions d’ensinistrament d’aquesta raça canina, que ha congregat a més de 160 participants, amb una representació de 29 països.

Aquestes activitats esportives mostren el màxim nivell d’educació d’aquesta raça de gos, on els participants han de superar tres disciplines, dirigits pels seus guies, com són el rastreig, l’obediència i la protecció.

Deport-can porta 30 anys liderant el sector de l’ensinistrament.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia