La Mancomunitat Camp de Túria celebra aquest 2021 el seu 40 aniversari. L’ens supramunicipal va nàixer en 1981 i al llarg dels anys ha anat consolidant el seu treball amb la col·laboració dels ajuntaments que el conformen.

En l’actualitat, els 17 municipis de Camp de Túria formen part de la Mancomunitat que treballa dia a dia per a oferir serveis que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la comarca. Serveis Socials, Salut Mental, Sanitat, Promoció Econòmica, Joventut, Ocupació, Esports, Turisme, Formació, Mesures Judicials i el Centre Ocupacional són les àrees en les quals es desenvolupa l’ens supramunicipal.

Així, dimecres que ve 24 de novembre a partir de les 16.30 hores, el centre multiusos de Llíria acollirà l’acte d’homenatge a la Mancomunitat Camp de Túria. Dues taules redones amb participació de diferents administracions públiques com la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i representants de diferents mancomunitats de la província de València parlaran sobre la importància de les mancomunitats per a vertebrar el territori.

Una jornada que comptarà amb la participació també de l’Institut d’Estudis Comarcals i on tindran un reconeixement públic les 8 persones que han ostentat fins al moment el càrrec de president/a de la Mancomunitat Camp de Túria.

En finalitzar l’esdeveniment se servirà un vi d’honor. Està previst que participen el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; i el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, entre molts altres.

“És un honor per a mi poder celebrar els 40 anys de vida d’aquesta Mancomunitat. Crec en aquesta administració i continuarem treballant per oferir els millors serveis a la ciutadania perquè cap persona es quede arrere”, ha explicat la presidenta de l’ens supramunicipal, Lola Celda.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia