La Mancomunitat Camp de Túria, a través de l’Acord, torna a oferir els Plans d’Ocupabilitat per a ajudar les persones que estan en cerca activa d’ocupació una nova oportunitat laboral.

D’aquesta forma, aquesta mateixa setmana ha començat a treballar un nou grup a Llíria. Persones desocupades de Llíria, Olocau i Marines participen en aquest nou pla. En les pròximes setmanes s’obriran nous Plans d’Ocupabilitat en altres municipis de la comarca. El següent serà el 22 de novembre a Nàquera.

El Pla d’Ocupabilitat consta de 5 sessions presencials on s’abasten aspectes tan importants com les claus per a afrontar amb èxit una entrevista de treball, fins al coaching o l’orientació laboral; a més d’oferir les eines necessàries per a fer un bon currículum i conèixer on estan les ofertes d’ocupació.

Si alguna persona de Camp de Túria està desocupada o vol canviar de treball i està interessada a formar part dels nous grups d’ocupabilitat pot telefonar al 962798150 Ext.2 i el personal tècnic li oferirà més detalls de les sessions.

 

L’Acord Camp de Túria és una actuació subvencionada per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social. A més, l’actuació correspon al programa AVALEM TERRITORI.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia