A Bétera s’han instal·lat 4 nous desfibril·ladors en els edificis municipals de la Policia Local, Gestió Tributària, Base d’Obres i Casa Nebot. Seguint el programa municipal en matèria de salut, aquests nous dispositius se sumen als 5 ja existents que estan situats en el Poliesportiu Municipal, l’Ajuntament, la Piscina coberta, la Llar dels Jubilats i un maletí mòbil en la Policia Local.

La principal finalitat d’aquesta actuació és que el major nombre d’espais municipals amb gran trànsit de ciutadania compte amb aquests equips, dotant així de major seguretat i qualitat de vida a la ciutadania.

Completada la instal·lació dels equips s’ha procedit a realitzar una formació en la qual han participat un total de 50 persones entre treballadors municipals, Policia Local i Protecció Civil de Bétera. El curs que s’ha dut a terme és el de suport vital bàsic amb accés a Desfibril·lador avalat per l’Escola Valenciana d’Estudis de la Salut Pública (EVES). Aquest curs s’ha realitzat per tandes de 10 persones a fi de complir amb les mesures sanitàries i en ell s’han abordat temes com les maniobres RCP i la simulació de casos pràctics amb maniquins mèdics.

D’aquesta manera, els participants en aquesta formació han adquirit destreses de reanimació cardiopulmonar i l’ús del desfibril·lador en pacients adults i pediàtrics.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia