Des de l’Espai d’Espiritualitat a la meitat de la vida, organitzat pels laics redemptoristes i la parròquia de la Puríssima de Bétera, s’ofereix el cicle de mini-xarrades “Donar Fruit” obertes a totes les persones que ho desitgen.

En aquestes jornades es conversarà sobre diferents maneres en les quals podem oferir el que som per a la construcció d’una societat fraterna. Durant cinc dijous al llarg del curs 21/22 es pretén brindar l’aprenentatge de diferents camins per a oferir-nos als altres, per a posar el que som a la disposició dels altres i especialment dels més desfavorits.

La primera mini-xarrada tindrà lloc aquest dijous, 11 de novembre, en la pròpia parròquia de la Puríssima de Bétera.

El nom d’aquesta mini-xarrada és “Qui roman en mi i jo en ell, eixe dona fruit abundant”. Enrique Lluch, professor d’economia en el CEU, serà l’encarregat d’impartir aquesta primera jornada.

Les xarrades seran aproximadament de 08.30 a 21.00 hores.

Descripció de la mini-xarrada

En una societat assedegada d’èxit, en la qual tots busquem triomfar, en la qual l’anhel de guanyar ens esclavitza i produeix tanta frustració quan no l’aconseguim perquè, entre altres coses, ens veiem jutjats pels altres, Jesús ens ofereix “donar fruit abundant”. La vida es transforma quan deixem de buscar l’èxit i ens preparem per a ser fructífers en el nostre dia a dia. Aquesta manera de viure serà la que impregne tot el cicle i en aquesta primera mini-xarrada se centraran en ella.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia