La patrona dels músics és Santa Cecília. Per aquest motiu, cada mes de novembre, les diferents societats musicals duen a terme diferents activitats commemoratives en honor a la seua patrona. El Centre Artístic Musical de Bétera és una d’aquestes societats.
Així, aquest diumenge 14 de novembre, arrancaran les diferents activitats que s’han preparat per a aquest mes de novembre per a la celebració de Santa Cecília. En aquest sentit, l’Auditori de la Casa de Cultura acollirà un concert de l’Orquestra i l’Orquestra Juvenil del centre.
L’Orquestra estarà dirigida per José Antonio Cavero i García, acompanyada del solista Agustín Giménez i Cerveró.
Per la seua banda, l’Orquestra Juvenil estarà dirigida per Monti Tortajada i Fernández.
D’altra banda, el pròxim dissabte 20 de novembre, serà el torn per al concert de la Banda Simfònica. Aquest, serà un concert especial amb homenatge a Rafael Romero i Campos. Cal dir que, Rafael va ser conserge i abanderat durant molts anys al Centre Artístic musical. Així, va ser una persona molt volguda per majors i menuts. El concert serà a les 19.00 hores a l’Auditori de la Casa de Cultura i la banda estarà dirigida per Pere Vicente i Alamà
Seguidament, diumenge 21 de novembre, la Banda Juvenil d’aquest centre serà qui oferisca un concert en honor a Santa Cecília. El concert també serà a les 19.00 hores en l’Auditori de la Casa de Cultura. El director és Alfonso Bautista i Piquer.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia