El Centre Artístic Musical de Bétera ja ha començat amb els seus concerts en honor a la patrona dels músics, Santa Cecília.
Així, aquest diumenge 14 de novembre, va tindre lloc el primer dels concerts. L’Auditori de la Casa de Cultura va acollir el concert de l’Orquestra Simfònica i l’Orquestra Juvenil del centre.
La primera formació en actuar va ser l’Orquestra Juvenil, la qual va estar dirigida per Monti Tortajada i Fernández.
Seguidament, va ser el torn per l’Orquestra Simfònica,  dirigida per José Antonio Cavero i García, acompanyada del violí solista Agustín Giménez i Cerveró.
D’altra banda, el pròxim dissabte 20 de novembre, serà el torn per al concert de la Banda Simfònica. Aquest, serà un concert especial amb homenatge a Rafael Romero i Campos. Cal dir que, Rafael va ser conserge i abanderat durant molts anys al Centre Artístic musical. Així, va ser una persona molt volguda per majors i menuts. El concert serà a les 19.00 hores a l’Auditori de la Casa de Cultura i la banda estarà dirigida per Pere Vicente i Alamà
Finalment, diumenge 21 de novembre, la Banda Juvenil d’aquest centre serà qui oferisca un concert en honor a Santa Cecília. El concert també serà a les 19.00 hores en l’Auditori de la Casa de Cultura. El director és Alfonso Bautista i Piquer.
A continuació, oferim un vídeo amb un fragment del concert d’aquest diumenge:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia