Bétera compta amb diverses activitats culturals per a aquesta segona quinzena de novembre.
El primer acte, cal recordar que, tindrà lloc aquest dimecres 17 de novembre. Així, la veïna Lola Campos i Paredes presentarà el seu llibre “Bellamorfosis: 21 ejercicios que producirán una bella metamorfosis“.

Es tracta d’un llibre que tracta d’ajudar a les persones, a través de 21 exercicis i lectures, en la seua cerca de benestar físic i mental. D’aquesta manera, es pretén fomentar també l’autoestima.La presentació d’aquest exemplar es durà a terme a les 19.00 hores en el Saló de Plens del consistori, situat al Castell de Bétera (carrer Eugenio Aloy, 1-A).

Podeu trobar més detalls sobre aquest llibre en el següent enllaç: clic ací.

D’altra banda, el divendres 19 de novembre, es projectarà la pel·lícula “La Rebel·lió dels Contes”. Aquesta activitat s’emmarca dins dels actes organitzats amb motiu del Dia Universal de la Infància, el qual es commemora cada 20 de novembre. Aquesta projecció es durà a terme a les 18.00 hores, a l’Auditori de la Casa de Cultura de Bétera.
Així mateix, el Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) ha preparat el segon concert per a celebrar Santa Cecília. En aquesta ocasió actuarà la Banda Simfònica del centre, dirigida per Pere Vicente i Alamà. Aquest concert també servirà per a realitzar un homenatge a Rafael Romero i Campos, abanderat durant molts anys de la banda. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dissabte 20 de novembre, a les 19.00 hores, a l’Auditori de la Casa de la Cultura del municipi.
El diumenge 21 de novembre es tornarà a realitzar una activitat amb motiu del Dia Universal de la Infància. A partir de les 11.00 hores, el recinte de l’Albereda de Bétera acollirà diverses activitats.
A més, el Centre Social de Mas Camarena oferirà el contacontes “El Petit Príncep”, a les 18.00 hores.
A les 19.00 hores, el Centre Artístic Musical de Bétera realitzarà el seu tercer concert en honor a Santa Cecília. La Banda Juvenil del centre serà l’encarregada d’oferir aquest concert, dirigida per Alfonso Bautista i Piquer. El concert també serà a les 19.00 hores.
Ja la pròxima setmana, el Cor Cantare Aude de Bétera oferirà un concert de presentació. Aquest concert serà el divendres 26 de novembre, a les 19.00 hores a l’auditori de la Casa de Cultura. El cor estarà dirigit per Míchel Cervantes i Vila, acompanyat al piano de José Miguel Campos i López.
Dissabte 27 de novembre, serà el torn per a l’Imposició de bandes de les Falleres Majors de Bétera. L’acte serà a les 12.30 hores, a Casa Nebot.
El mateix dia, a les 18.00 hores, es representarà el teatre “Tempus: El que ma queda de teatre” a l’auditori de la Casa de la Cultura.
Finalment, el diumenge 28 de novembre es projectarà en l’auditori de la Casa de Cultura la pel·lícula “Hotel Transsilvània 3: unes vacances monstruoses”. Serà a les 18.00 hores.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia