(EFE) La Guàrdia Civil ha detingut a una altra persona per la seua suposada relació amb la troballa d’un home de 63 anys amb ferida d’arma blanca a l’esquena en un habitatge de la localitat valenciana de L’Eliana, han confirmat fonts pròximes a la investigació.

Es tracta del segon arrest relacionat amb eixe homicidi després de la detenció el divendres de la germana de la víctima, que no obstant això va quedar aquest dilluns en llibertat provisional.

La jutgessa va imposar a la sospitosa com a mesures cautelars l’obligació de comparéixer setmanalment en seu judicial, la retirada del passaport i la prohibició d’eixida del territori nacional, segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

La instructora va considerar que en aquest estat inicial de la instrucció no existeixen suficients elements incriminatoris contra l’arrestada com per a adoptar una mesura tan onerosa com la presó provisional, “màximament quan estan encara pendents de practicar diferents diligències d’investigació”.

La causa, sobre la qual pesa el secret de sumari, està oberta inicialment per un delicte d’homicidi/assassinat sense perjudici d’una qualificació posterior.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia