Vinc, i ho comprendran, a parlar-los de Ciutadans, a explicar-los com el compromís social es fa arenisca entre els dits d’aquesta generació de polítics i com s’aventa a l’aire entre banalitats i contradiccions.

Tots sabem, intuïm, que Cs, està donant els últims espertenecs abans de desaparéixer. Les enquestes i la seua trajectòria errant així ho manifesten. Un partit que va entrar en la política nacional per a millorar la democràcia i
lluitar contra la corrupció, s’ha anat diluint com un terròs de sucre degut a la seua falta de coherència, de serietat, sense objectius clars i al final s’ha convertit en la crossa dels corruptes als quals vènia a combatre.

El seu electorat cansat de les seues bandades, les seues incongruències, els ha abandonat i caminen donant voltes com a pollastres sense cap, sense rumb, esperant la seua trista final. De tant inclinar-se a la dreta, han acabat a la vora de l’abisme.

Arribats a aquest punt, ja no val jugar a l’amagatall. Cs, com a grup polític que sosté al Partit Popular en el govern de l’Ajuntament de Bétera, juntament amb el partit creat per dues urbanitzacions de luxe, ha de passar ja de les muses al teatre i entendre que és molt diferent (i infinitament més senzill) predicar que repartir blat. Ja no val que els seus regidors mantinguen eixa calculada indefinició en l’acció mentre es proclamen defensors de la democràcia i del bé comú. Ara, tenen l’ocasió de demostrar que tenen alguna cosa més que paraules: que tenen valors, que tenen dignitat, honestedat, que estan en política per a millorar la vida dels conciutadans, de tots.

Recorden vostés les seues critiques en diferents plens de legislatures anteriors sobre la situació de brutícia, mal estat de voreres, carreteres, clavegueram, deficient enllumenat, en una paraula “abandó” del poble i urbanitzacions… I ara etem millor?, Promeses, excuses… Hahahaha!

Hui dia, la qual cosa alguns polítics compleixen, són anys!!!

Pretendre mantindre en el Govern a aquest Partit Popular que aplaudeix en peu i en bloc les ambicions de Más Camarena i Torre en Conill, expressades en l’infame “pacte de govern” que és tant com dir, enfront del poble de Bétera i de la resta d’urbanitzacions, és una falta de respecte, una aixecada de camisa per a la majoria de ciutadans/es beterenses: eixos que que cada dia treballen, lluiten, estudien, somien, pateixen i paguen els seus impostos…

Desconec si han fet una enquesta per a sondejar la sensibilitat de l’opinió publica, sobre la posició que havia de mantindre el seu partit enfront de l’insolidari “pacte de govern”, encara que estranya que no siguen capaces de posicionar-se sense ajuda demoscòpica. En qualsevol cas, d’un responsable polític ha d’esperar-se i exigir-se coherència. Per això, per coherència, per decència i per responsabilitat, a Cs no li hi ha més opció, abans de desaparéixer, que trencar el “pacte de govern” els únics objectius del qual són engrandir les diferències de classe entre eixes dues urbanitzacions i la resta, a més de que el PP es faça amb el poder que no va ser capaç de guanyar en les urnes (això sí és “Lampisteria política”), i així retornar l’Ajuntament al Poble.

Pensen en el poble, en totes i cadascuna de les seues moltes urbanitzacions, en les seues necessitats bàsiques, en la solidaritat com a virtut dels éssers humans, en la igualtat. “El que més té, més ha d’aportar i no per això ha d’estar privilegiat”.

Per tot això, els pregue, els anime que prenguen una decisió valenta, que quan deixen vostés la política recorden: “vaig actuar pel bé comú i per a servir a la majoria dels ciutadans/as de tot el municipi”, no per interessos partidistes.

Ángel Rivero Rivas. Ciutadà de Bétera.
*Betera.com ha transcrit tot l’article d’opinió enviat per un grup polític. En aquest sentit, l’equip no es fa responsable de les paraules abocades en ell, ja que formen part de l’opinió individual d’aquest grup polític. Al seu torn, el mitjà també està a la disposició de les persones o institucions que apareixen reflectides en aquest article, per si volen fer algun aclariment.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia