El dijous 4 de novembre va tindre lloc la primera jornada de la X Ruta de la Tapa de Bétera. L’Associació de Comerciants de Bétera (ACB) ha sigut l’encarregada d’organitzar aquesta nova edició en el mes de novembre, amb la finalitat de reactivar el sector hostaler, després de tot el que ha patit a causa de la pandèmia.

10 són els comerços d’hostaleria associats a l’ACB que estan implicats en aquesta edició, encara que la ruta tindrà lloc en 9 establiments. La celebració d’aquest esdeveniment arrancava el passat dijous, 4 de novembre, i es es duu a terme cada dijous d’aquest mes, és a dir, els pròxims 18 i 25 de novembre. L’horari de la citada ruta és en l’horari habitual, a partir de les 19.00/19.30 hores fins a esgotar existències.

En aquesta edició participen finalment els següents establiments:

– El Cantó de Co (C/ Calvari, 2).

– Tokitok (C/ José Sáez, 20).

– Andino’s (C/ Morvedre, 29).

– Nou Tropical (Av. Escultor Ramon Inglés, 31. Alameda).

– Cafetería Rte. Baltasar (Centre Comercial Mas Camarena)

– Mas de Roda (Entrada Masía Roda, 3).

– La Font (Plaça Luis Reig, 9).

– Ágora 23 (Av. Escultor Ramón Inglés, 23. Alameda).

Les bases completes i el procediment per als assistents a la Ruta de la tapa es pot consultar en el següent enllaç: Bases ACB 10ª RUTA DE LA TAPA.

A continuació, tornem a oferir diverses fotogaleries amb imatges d’algunes tapes que van preparar alguns dels participants en la 1ª i 2ª jornada (clic en cada foto per poder ampliar-la):

El cantó de Co

1ª jornada
2ª jornada

La Font Bétera

1ª jornada
2ª jornada

Ágora 23

1ª jornada
2ª jornada

Andino’s

1ª jornada
2ª jornada
Cafeteria Rte. Baltasar
Tokitok

Mas de Roda

1ª jornada
2ª jornada

 

Nou Tropical

1ª jornada
2ª jornada

Imprimir article
Comenta aquesta notícia