Ahir dimecres, 17 de novembre, la veïna de Bétera Lola Campos Paredes va presentar el seu llibre “Bellamorfosis: 21 ejercicios que producirán una bella metamorfosis“.

Es tracta d’un llibre que tracta d’ajudar a les persones, a través de 21 exercicis i lectures, en la seua cerca de benestar físic i mental. D’aquesta manera, es pretén fomentar també l’autoestima.

La presentació d’aquest exemplar es va dur a terme en el Saló de Plens del consistori, situat al Castell de Bétera.

En la nostra cerca dels tres elements per a aconseguir la felicitat (salut, diners i amor), passem per alt què fer per a aconseguir-la i mantindre-la molt temps. I això és el que trobaràs en aquest xicotet manual, mitjançant el qual, a través de 21 exercicis i lectures, arribaràs a aconseguir una bella metamorfosi. Lola Campos Paredes, autora de gran quantitat de textos en línia sobre equilibri en el vida i cerca del benestar físic i mental, ens ofereix aquesta nova obra basada en experiències i aprenentatges personals. En ella posa en pràctica tota aquesta filosofia és estil de vida, basada en l’agraïment i en diferents lleis naturals.

Són lectures fàcils, esclaridores, i que et mostraran les paraules màgiques amb què obrir la cova del tresor i quals són alguns dels monstres que et tanquen el  pas. A més, amb els citats 21 exercicis aprendrem a véncer-los.

Aquest llibre, publicat a la fi de 2020, ja ha sigut presentat en el Centre Amapola de Nàquera, i durant les pròximes setmanes també serà presentat en altres Centres Culturals Municipals de la província de València. Així, divendres que ve 26 de novembre serà presentat a la Casa de Cultura de Puçol i el dijous 02 de desembre a l’Ajuntament de Nàquera.

Lola Campos Paredes també és autora dels llibres “Todos los hombres de Carmen”, “Lloviznas” i els llibres de contes i relats “La gitanilla” i “Hebras de luna”.

Pots descobrir més sobre ella en el seu web: https://www.lolacampos.com/  a les seues Xarxes Socials. Els seus llibres de narrativa, contes per a adults i poesia, estan a la venda a través de la plataforma de Amazon.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia