(EFE) Un xiquet de 14 anys i la seua mare, de 51 anys, han sigut atesos per inhalació de fum en l’incendi d’un habitatge de Bétera i traslladats a l’hospital La Fe en una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB).

Segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), els serveis sanitaris van ser alertats a les 22.20 hores d’aquest dimecres per l’incendi en un habitatge situat a la urbanització Vall de Flors de Bétera.

Fins al lloc de l’incendi es va desplaçar un metge d’atenció primària i una unitat de SVB, que després d’atendre per inhalació de fum al menor i a la seua mare els van traslladar a l’hospital La Fe de València.

D’altra banda, els serveis sanitaris van ser mobilitzats per a atendre un menor de 14 anys i a un home de 53 que van resultar ferits aquest dimecres a la vesprada en un accident de trànsit en el municipi de Montserrat (València).

L’accident es va produir sobre les 18.30 hores a l’altura del quilòmetre 8 de la carretera CV-415, en el terme municipal de Montserrat, fins on es van traslladar dues unitats del SAMU i una unitat de SVB.

Segons informa el CICU, els serveis mèdics van realitzar maniobres d’estabilització a un xiquet de 14 anys i a un home de 53 anys, tots dos amb politraumatismes, després del que el menor va ser traslladat a l’hospital La Fe en una unitat del SAMU i l’home a l’hospital General Universitari de València en l’ambulància de SVB.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia