(EFE) La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 5 de Llíria  ha decretat l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança del jove detingut el dimarts per la seua presumpta implicació en l’assassinat d’un home de 63 anys divendres passat a l’Eliana.

La magistrada atribueix a l’investigat en aquesta fase inicial de la instrucció un delicte d’assassinat amb traïdoria i acarnissament, sense perjudici d’ulterior qualificació, i informa que les actuacions continuen secretes, segons el Tribunal Superior de Justícia valencià.

Els agents van detindre inicialment a la germana de la víctima, encara que va quedar en llibertat provisional el dilluns després de declarar davant el jutge.

El jove l’entrada del qual a la presó ha ordenat ara el jutjat va ser parella d’una filla del mort, segons han informat diversos mitjans de comunicació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia