Baix l’eslògan “Coneix la teua Biblioteca” el Consistori de Bétera ha posat en marxa una campanya per a animar als més xicotets a llegir i reforçar així el seu hàbit lector.
L’activitat s’emmarca dins del Pla de Foment de la Lectura que en aquest cas va dirigit a nivells educatius entorn del curs de tercer de primària i que pretén a més el desenvolupament de la comprensió lectora per a potenciar la pràctica de la lectura entre l’alumnat.

L’objectiu se centra en donar a conéixer la Biblioteca municipal als xiquets i xiquetes, i a través d’ells a les seues famílies, i relacionar-la amb una experiència divertida i enriquidora mitjançant aquesta sessió d’animació lectora.

L’activitat, que s’està duent a terme durant aquesta setmana, consisteix en primer lloc en la recepció i visita a la Biblioteca, on s’explica què és una Biblioteca, que serveis ofereix i com fer-se socis. Per a continuar, té lloc una sessió d’animació lectora de la mà de Rodamons Teatre que finalitza amb un temps per a l’observació i l’esplai en l’entorn.

D’altra banda, cal recordar que des de fa unes setmanes, Bétera també ha posat en marxa un Club de Lectura amb la finalitat de fomentar la lectura, debatre i crear col·loquis de la mà d’un bon llibre. Aquesta iniciativa, impulsada des de l’àrea municipal de Cultura, va dirigida a la població juvenil i adulta de la localitat.

Aquests Clubs estan especialment pensats per a persones amb inquietuds culturals, ganes de llegir, però també de fer amics i xarrar amb l’excusa d’una lectura interessant.

El Club de Lectura juvenil es reuneix els dijous, cada 15 dies, en horari de 18.30 a 19.30 hores.  D’altra banda, el Club de Lectura per a adults es reuneix una vegada al mes, en horari de 19.30 a 20.30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia