Bétera continuarà aquest diumenge, 21 de novembre, amb les seues activitats culturals. Aquestes activitats formen part de la programació cutural d’aquesta segona quinzena de novembre.

El primer acte va tindre lloc aquest passat dimecres 17 de novembre. La veïna Lola Campos Paredes va presentar el seu llibre Bellamorfosis: 21 exercicis que produiran una bella metamorfosi“.
Es tracta d’un llibre que tracta d’ajudar a les persones, a través de 21 exercicis i lectures, en la seua cerca de benestar físic i mental. D’aquesta manera, es pretén fomentar també l’autoestima.

D’altra banda, el divendres 19 de novembre, es va projectar la pel·lícula “La Rebel·lió dels Contes”. Aquesta activitat s’emmarcava dins dels actes organitzats amb motiu del Dia Universal de la Infància.

Així mateix, el Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) va oferir aquest passat dissabte, 20 de novembre, el segon concert per a celebrar Santa Cecília. En aquesta ocasió va actuar la Banda Simfònica del centre, dirigida per Pere Vicente i Alamà. Aquest concert també va servir per a realitzar un homenatge a Rafael Romero Campos, abanderat durant molts anys de la banda i per a interpretar l’Himne de les Alfàbegues”, amb música de Miguel Villar i lletra de Paco Peris.

Hui diumenge, 21 de novembre, es tornarà a realitzar una activitat amb motiu del Dia Universal de la Infància. A partir de les 11.00 hores, el recinte de l’Albereda de Bétera acollirà diverses activitats.

A més, el Centre Social de Mas Camarena oferirà el contacontes “El Petit Príncep”, a les 18.00 hores.

A les 19.00 hores, el Centre Artístic Musical de Bétera realitzarà el seu tercer concert en honor a Santa Cecilia. La Banda Juvenil del centre serà l’encarregada d’oferir aquest concert, dirigida per Alfonso Bautista i Piquer. El concert també serà a les 19.00 hores.

Ja la setmana vinent, el Cor Cantare Aude de Bétera oferirà un concert de presentació. Aquest concert serà el divendres 26 de novembre, a les 19.00 hores a l’auditori de la Casa de Cultura. El cor estarà dirigit per Míchel Cervantes Vila, acompanyat al piano de José Miguel Campos López.

El dissabte 27 de novembre, serà el torn per a la Imposició de bandes de les Falleres Majors de Bétera. L’acte serà a les 12.30 hores, a Casa Nebot.
El mateix dia, a les 18.00 hores, es representarà el teatre “Tempus: El que ma queda de teatre” a l’auditori de la Casa de la Cultura.
Finalment, el diumenge 28 de novembre es projectarà a l’auditori de la Casa de Cultura la pel·lícula “Hotel Transsilvània 3: unes vacances monstruoses”. Serà a les 18.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia