Bétera va celebrar aquest cap de setmana el Dia Universal de la Infància, data que es commemora cada 20 de novembre.

Així, el 19 i 21 de novembre es van dur a terme diferents activitats al municipi, organitzades per l’àrea municipal de Drets Socials.

El programa d’activitats va començar el passat divendres, 19 de novembre. La primera de les activitats va ser la projecció de la pel·lícula infantil “La Rebel·lió dels contes”. Es tracta d’un film, basat en l’obra Revolting Rhymes de Roald Dahl, que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tot el món per a donar-los la volta i introduir girs enginyosos i sorprenents que mantindran a tots els xiquets i xiquetes de Bétera atents a la pantalla.

Les activitats van continuar aquest passat diumenge 21 de novembre en l’Albereda. A partir de les 11.00 hores, les famílies de Bétera van poder gaudir a l’aire lliure de “Jocs Familiars – Jocs en igualtat”.

A més, el mateix Passeig de l’Albereda va comptar també amb música en directe a través del Concert de Blues Familiar. Aquest és un espectacle per a tots els públics on es pot gaudir del blues, d’una manera diferent, i amb instruments originals basats en els què tenien els primers músics de blues del Mississipi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia