El Centre Artístic Musical de Bétera va iniciar la setmana passada el seu cicle de concerts en honor a la patrona dels músics, Santa Cecília. Així, diumenge passat 14 de novembre, va tindre lloc el primer dels concerts. L’Auditori de la Casa de Cultura va acollir el concert de l’Orquestra Simfònica i l’Orquestra Juvenil del centre.

La primera formació a actuar va ser l’Orquestra Juvenil, la qual va estar dirigida per Monti Tortajada Fernández.
Seguidament, va ser el torn per l’Orquestra Simfònica,  dirigida per José Antonio Cavero i García, acompanyada del violí solista Agustín Giménez i Cerveró.

Imatges del dissabte 20 de novembre

D’altra banda, aquest dissabte 20 de novembre, va ser el torn per al concert de la Banda Simfònica. Aquest, va ser un concert especial amb homenatge a Rafael Romero Campos. Rafael va ser conserge i abanderat durant molts anys en el Centre Artístic musical. Així, va ser una persona molt volguda per majors i xicotets. El concert va tindre lloc a l’Auditori de la Casa de Cultura i la banda va  estar dirigida per Pere Vicente Alamà. Al final d’aquest concert es va interpretar l’Himne de les Alfàbegues”, amb música de Miguel Villar i lletra de Paco Peris.

Imatges del diumenge 21 de novembre

Finalment, ahir diumenge 21 de novembre, la Banda Juvenil d’aquest centre es va encarregar d’oferir el tercer concert en honor a Santa Cecília. El director va ser Alfonso Bautista i Piquer.

En un altre ordre de coses, dimecres que ve 24 de novembre, el Centre Artístic Musical de Bétera (CAM) també sonarà en un concert homenatge les víctimes de violència de gènere. Aquest esdeveniment musical també tindrà lloc a les 19.00 hores.

A continuació, oferim un vídeo dels dos últims concerts:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia