Mas Camarena va acollir ahir el contacontes de “El Petit Príncep“, al voltant de les 18.00 hores.

Els més menuts van poder conéixer un entranyable personatge que ha captivat amb les seues aventures als lectors de tot el món. Es tracta d’una adaptació del llibre d’Antoine de Saint-Exupéry, per a mirar la vida i els somnis amb els ulls de la infantesa.

Així, els assistents van acompanyar al petit príncep en un divertit viatge per diferents i estranys llocs, sorprenent i aprenent al costat d’ell i amb cada personatge i amb cada escena que es topaen el camí. Tot, amb jocs, cançons i interaccions dissenyat per al públic més xicotet de la casa.

En definitiva, és un conte per a xiquets amb el qual aprenen a gaudir dels xicotets detalls i a valorar les xicotetes coses de la vida. El Petit Príncep és un conte clàssic de la literatura universal, en el qual el protagonista descobreix l’estranya forma en la qual els adults comprenen la vida.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia