En el Ple Ordinari de novembre de Bétera es va aprovar per unanimitat, dins de l’apartat de Participació Ciutadana, l’expedient sobre la renovació de la Composició del Consell de Participació Ciutadana. Totes les forces polítiques representades en la corporació municipal van votar a favor d’aquest punt (PP, Mas Camarena-Torre en Conill, Ciutadans, Compromís, PSPV-PSOE, VOX i la regidora del grup no adscrit).

En aquest punt es proposava el següent:

  1. Actualitzar la composició del Consell de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Bétera, segons les aportacions efectuades pels vocals que han de formar part del mateix, a la vista del que està previst en l’ordenança de Participació Ciutadana, i s’indica quins són els següents membres que es mencionen segons el comunicat: els diferents grups polítics, consells locals i associacions.
  2. Traslladar l’acord als membres del Consell de Participació Ciutadana designats.
  3. Seguir els tràmits legalment previstos en l’ordenament jurídic vigent d’aplicació.

Després de la lectura del secretari, el regidor de Participació Ciutadana, Julio Inés, va indicar que “la millora de la situació ciutadana ens permetrà reunir un Consell tan extens com és aquest i per fi podrem abordar aquest tema tan candent, precisament ara, de la creació d’un nou Consell Sectorial que tinga com a objectiu fonamental la gestió, en la mesura del possible, en l’Ajuntament de Bétera”.

Posteriorment, es va procedir a la votació. A continuació, oferim un vídeo amb la intervenció en aquest punt:

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia