Amb motiu de la pròxima campanya de Nadal, des de l’àrea municipal de Comerç en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Bétera, es realitzarà gratuïtament un Taller d’Aparadorisme dirigit a tot el comerç local de Bétera.

El curs l’impartirà Miguel Bort Muñoz, llicenciat en gestió comercial i màrqueting per ESIC, consultor, formador i divulgador, aparadorista i escriptor de temes relacionats amb màrqueting i retail i amb una dilatada experiència professional.

Durant l’acció formativa i atesa l’hora que es realitza, s’oferirà un piscolabis als assistents.

Atés l’aforament de la sala, i respectant les mesures sanitàries Covid, és necessari confirmar assistència el més prompte possible en el mail adl@betera.es.

El curs tindrà lloc el pròxim dilluns, 29 de novembre, de 14.00 a 17.00 hores, a l’edifici de les instal·lacions de Casa nebot (C/Estació, 5).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia