Bétera ha incorporat a treballar a 31 veïns i veïnes a través del segon Pla d’Ocupació Local de 2021.

En aquesta segona convocatòria, els 31 veïns i veïnes, treballaran a jornada completa durant 6 mesos com a Conserges i Operaris/as – Peons. En concret, els 3 conserges realitzaran l’obertura i tancament d’edificis municipals, atendran i informaran el públic i controlaran els accessos a les dependències, així com rebran, classificaran, conservaran i distribuiran documents, objectes, correspondència i publicitat d’activitats municipals, al mateix temps que també notificaran documentació entre l’Administració i interessats. Per a aquest segon Pla d’Ocupació Local 2021 s’ha destinat un total de 407.296,72€.

Al seu torn, els 28 Operaris/as-Peons/as de Serveis Múltiples contractats faran tasques de manteniment, neteja, adequació i conservació d’espais públics i edificis i instal·lacions municipals. Així com la neteja i conservació de camins i cunetes i el suport a les brigades municipals.

L’objectiu principal d’aquest segon Pla d’Ocupació és donar cobertura a les famílies ateses les necessitats generades per la situació socioeconòmica que estem vivint; a més de possibilitar una requalificació professional que millore les seues expectatives de continuar en el mercat laboral.

A més aquesta iniciativa se suma a unes altres que es realitzen des del departament municipal d’Ocupació que comporten una millora en la formació i la qualificació professional per a una major inserció laboral entre la ciutadania.

Es tracta d’iniciatives com el Taller d’Ocupació i el programa ET FORMEM mitjançant els quals els veïns i veïnes adquireixen uns coneixements i destreses que els donen la possibilitat d’obtindre certificats professionals. D’aquesta manera, en aquesta convocatòria del Pla d’Ocupació a més dels ítems socials, per al lloc d’Operari/a – Peó/a, s’ha valorat l’experiència prèvia i s’ha posat en valor els certificats de professionalitat que molts dels nostres veïns i veïnes han obtingut gràcies a aquests programes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia