El grup municipal ha registrat una proposició per al ple de desembre en què sol·licita que es marque un horari d’obertura i de tancament dels parcs i de les zones esportives per a evitar molèsties al veïnat.

Compromís per Bétera ha manifestat en dos plens este any, el de març i el d’abril, la preocupació per la problemàtica que està generant-se per les nits en les diferents zones esportives i en els parcs de la localitat, on es produïxen molèsties per sorolls i també actes vandàlics”. És més, Compromís llançà una proposta a l’equip de govern per a intentar posar fi al problema. Com que el plec per a la licitació del servei de manteniment de les zones verdes ha de tornar a reiniciar-se, des de Compromís “proposàrem que en el nou plec, l’empresa adjudicatària del manteniment de les zones verdes s’encarregue del tancament i de l’obertura tant dels parcs com de les zones esportives més susceptibles de molèsties”.

A més d’esta proposta, el document registrat inclou altres propostes d’acord: que des de l’Ajuntament s’analitze i s’estudie la possibilitat de col·locar una tanca perimetral en aquelles instal·lacions que reben més queixes per part del veïnat. També que es determine un horari de tancament i d’obertura que conjugue el descans del veïnat amb l’ús de la instal·lació. I per últim, que l’Ajuntament es comprometa a instal·lar un parc de cal·listènia en la zona est del nucli urbà i valore també tornar a ubicar el del carrer Castelló amb horaris de tancament i d’obertura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia