El Cor del Centre Artístic Musical de Bétera (C.A.M.) va oferir ahir dimecres, 24 de novembre, un Concert Homenatge a les víctimes de la violència de Gènere. Aquest concert coral va estar emmarcat dins els actes organitzats per a commemorar el Dia Internacional contra l’eliminació de la violència de gènere al municipi.

El cor va interpretar les següents peces musicals: “La Puerta Violeta”, “Maitia Nun Zira”, “El Cant dels Ocells”, “Paraules d’Amor” i “La Vida es Bella”. A més, van fer un bis de “La Puerta Violeta”.

En aquesta publicació, adjuntem una imatge i un vídeo cortesía de Vicent Bes sobre el concert.

Més actes commemoratius

L’acte institucional del 25-N tindrà lloc hui dijous, 25 de novembre, amb la lectura del manifest en l’edifici de Casa Nebot. Aquest acte donarà inici a partir de les 17.30 hores. A partir de les 18.15 hores es procedirà a la caminada-manifestació “Bétera contra la violència” pels carrers del municipi. Aquesta comptarà amb una batucada. Durant la jornada també s’entregaran els premis dels Concursos de Microrelats contra la Violència de Gènere. Uns concursos destinats a adults i joves que ja van per la V i la II edició, respectivament, en els quals han participat més d’una vintena obres. Els actes finalitzaran amb un berenar a la Casa de Cultura, al voltant de les 19.30 hores.

El divendres 26 de novembre, a les 17.00 hores, en el Saló de Plens del Castell tindrà lloc la xarrada col·loqui “Violència de Gènere i Protocol de Salut” amb Nihal Samadi Nahli, mediadora intercultural Fundació CEPAIM. Es tracta d’una sessió organitzada per l’Associació Cultural de Dones Amanecer.

Seguidament, l’associació Pro Casa de la Dóna Bétera posarà el punt i final a aquestes activitats organitzades per les associacions de dones amb la Presentació del Llibre “Llàgrimes Negres” de Lute Pérez a les 19.00 hores en el Saló de Plens del Castell.

Vídeo del concert del cor del Centre Artístic Musical de Bétera (C.A.M.):

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia