El Món faller de la nostra localitat tornarà a vibrar aquest dissabte, 27 de novembre. A les 12.30 hores, la Junta Local Fallera de Bétera procedirà a realitzar l’acte d’imposició de bandes a les Falleres Majors de Bétera, Carla López i Capella i Mª Ángeles Valls i Aparísi.

En un principi, aquest esdeveniment estava previst a Casa nebot però s’ha canviat d’ubicació. així, l’acte es durà finalment a terme al Students’ Resort Mas Camarena and Sports Centre (Urbanització Torre en Conill Norte. Calle Botxí, 4).

D’aquesta manera, Carla i Mª Ángeles seran les màximes representants de les Falles 2022 de Bétera. Cal recordar que el seu regnat faller deuria haver-se dut a terme el passat 2020, però la pandèmia provocada per la Covid-19 ho va impedir.

Carla té ara uns 13 anys i pertany a la Falla Gran Via del Sud. Des de la seua primera comunió, tenia ben clar que volia ser Fallera Major del seu poble.

Cal mencionar que Carla va formar part de la Cort d’Honor Infantil de la xiqueta Carla Gelde i Granell l’any 2019. En aquest nou exercici faller tindrà més responsabilitat i molts més actes als quals acudir.

Per la seua banda,  Ángeles és fallera de la Falla Gran Via del Sud des que era ben menuda. Fa uns 37 anys que és fallera de la Falla del Sud. O siga, tota la vida.

En l’any 1993 fou Fallera Major Infantil de la citada comissió, després la seua filla va ser en l’any 2016 i el seu fill fou President Infantil en l’any 2019. Després de viure aquells moments tan especials i màgics per a tota la família, ser la representant de les Falles de tot un poble suposa un gran salt per a ella.

Ara, el Món faller de Bétera espera i desitja que el pròxim 2022 puguen complir el seu somni de representar a Bétera.

L’esdeveniment de hui dissabte comptarà, entre altres, amb l’assistencia de les diferents comissions falleres del municipi representades també pels seus presidents i falleres majors.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia