Les activitats commemoratives del 25-N, Dia Internacional contra la violència de Gènere, van finalitzar ahir divendres amb dos actes diferents.

A les 17.00 hores, en el Saló de Plens del Castell de Bétera, va tindre lloc la xarrada col·loqui “Violència de Gènere i Protocol de Salut” amb Nihal Samadi Nahli, mediadora intercultural Fundació CEPAIM. Es tracta d’una sessió organitzada per l’Associació Cultural de Dones Amanecer.

Seguidament, l’associació Pro Casa de la Dona Bétera va posar el punt i final, a aquestes activitats organitzades per les associacions de dones, amb la Presentació del Llibre “Lágrimas Negras” de Lute Pérez. Aquesta segona activitat va tindre lloc a les 19.00 hores en el Saló de Plens del Castell.

A continuació, oferim un vídeo amb els dos actes:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia