Hui dissabte, 27 de novembre, l’Auditori de la Casa de Cultura acollirà la representació teatral de “Tempus: el que ma queda de teatre”. L’acte donarà inici sobre les 18.00 hores. L’entrada és gratuïta. Aquest espectacle està recomanat a partir dels 5 anys d’edat.

TEMPUS parla del temps a partir de la figura d’un personatge, en Klaus, un vell rellotger. En Klaus convida al públic a fer una visita al seu taller, un lloc ple de rellotges, però on curiosament sembla que s’hagi aturat el temps.

Klaus no parla. Bé, només diu tempus, però ja se les empesca per explicar la història dels rellotges, demostrar que arreglar un rellotge de paret pot acabar sent una escena ben divertida o convertir-se en el director d’una peculiar orquestra de cucuts.

Klaus és divertit però a la vegada tendre, pura poesia, i es mou al ritme del tic-tac dels rellotges i de la música, una música original interpretada pel seu pianista, que va marcant el tempus de l’espectacle.

El que ma queda de teatre és una companyia teatral de Santa Coloma de Gramenet, la qual es dedica al teatre des de l’any 2001.

Des d’eixe moment, creen espectacles per a tots els públics tant de carrer com de sala. A la sala fan habitualment teatre d’actor, tot i que de vegades es pot colar alguna cançó o titella. Al carrer, acostumen a barrejar el teatre amb altres disciplines, com per exemple el circ o la màgia.

Siga a la sala com al carrer, la companyia compta amb una sèries de premisses: creen històries originals, busquen un teatre de qualitat, lliure de clixés, capaç d’il·lusionar i de transmetre un imaginari col·lectiu, i per damunt de tot, intenten al màxim que el públic s’ho passe tan bé veient els seus espectacles com ells representant-los.

Aquesta agrupació teatral forma part de la TTP, Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics, i de la Plataforma de Professionals del Teatre de Santa Coloma de Gramenet.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia